Megújult! Körmös Diploma - Intenzív

Oktató: Fekete Zsuzsanna
A tanfolyam kezdete: 2020-09-04
A tanfolyam vége: 2020-09-06
Képző intézmény: Deja-Vu Dream Kft. Továbbképzés: amely nem a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó képzés.
Képzés helyszíne: Pécs Forrás Üzletház, Bajcsy-Zs. u. 9.
A tanfolyam díja: 50.000 Ft

 

Jelentkezési határidő (a befizetéssel egybekötött): 2020-08-19

 

Kiemelkedő szintű, kis létszámú, három napos továbbképzés. Még több gyakorlás és profizmus azoknak, akik frissen végeztek az OKJ-n és még több tudásra szomjaznak, akik hibátlan profi munkát szeretnének végezni a szalonban vagy akik a csúcsra akarnak jutni a szakmában.

A már szakmai referenciának számító Körmös Diploma sikerességét tekintve egyedülálló a képzések között.

Gyere és „szerezd meg” a Körmös Diplomát, ha... 

- szeretnél széleskörű ismeretekkel rendelkező, aktuális trendeket, technikákat és díszítéseket ismerő, magabiztos műkörömépítő lenni
- valódi szakmaiságot és képzést szeretnél kapni a pénzedért
- szeretnél a munkáddal több pénzt keresni

Akkor itt a megoldás: Körmös Diploma! 

A részvétel feltétele csupán az OKJ-s végzettség.

ELSAJÁTÍTHATÓ ISMERETEK

 • Sablonfelhelyezés A-tól Z-ig. Megtanulhatod a tökéletes sablonfelhelyezések alapszabályait, azok helyes kiformálásait a különböző formákhoz, a kimélyítések és metszések titkait, a karcsúbb megjelenésű és a statisztikailag is helyesen megépített körmök érdekében. Minden körömépítés lelke!

 • Megtanulhatod a legegyszerűbb, legtökéletesebb és leggyorsabb előkészítés fortélyait, a legújabb manikűr fejek használatát és ezek lehetőségeit.

 • A legújabb fejlesztésű anyagcsoport, a Fusion AcrylGel helyes használata, a problémamentes, gyors építések érdekében.

 • A legfontosabb zselés alaptechnikák, a legújabb zselés alapanyagok tökéletes és gyors kezelése (Gelly, Babyboomer II, Cover Refill Hard, stb.) Az építőzselék egy teljesen új, Zsuzsi által kidolgozott felhasználási módja, mellyel akár versenyszintű munkát is készíthetsz.

 • Megtanulhatod a gyönyörű nude hatású körmök, a tökéletes babyboomer és az éles, tiszta mosolyvonalú franciakörmök elkészítési módját mindkét anyagcsoporttal, a lehető legegyszerűbben.

 • Különböző, ma divatos, szalonban leggyakrabban alkalmazott Modern Formák tökéletes és tartós megépítése. Erős, mégis karcsú körmök kivitelezése (Mini Pipe, Modern Kocka, Modern Szalon Mandula, Gótikus Mandula).

 • Balance pontos és „C-íves” körmök helyes kivitelezése a tartós és mégis vékonynak tűnő körmök érdekében.

 • Látványos és gyors, szalonban jól alkalmazható díszítési technikák és azok kivitelezései Art Gélekkel.

 • One Move Festés, művészi zselés festés és ezek különböző kombinációi. Szalonban könnyedén, gyorsan kivitelezhető népszerű ,5-15 perc alatt elkészíthető minták.

 • Minden, amit tudni kell a manapság kapható Crystal Nails anyagok felhasználásáról, az Európában és a tengerentúlon is használt, legújabb technikákról.

 • A tanfolyam elvégzése után egyúttal búcsút inthetsz a különböző technikai hibáknak, úgy mint fellevegősödés, törékenység. Zsuzsitól azt is megtudhatod, hogyan takaríthatsz meg mostantól 15-20% anyagköltséget, illetve azt, hogyan tudod a munkafolyamatok idejét jelentősen csökkenteni, miközben a minőség kifogástalan marad. Ezenkívül bármilyen kérdésed merül fel a szakmával kapcsolatban, amire eddig esetleg nem kaptál választ, azt is bátran felteheted neki!

 • A képzést javasoljuk haladó, kezdő és újrakezdő kollégáknak is. Nehézségi szint: 1-2

  A képzés végeztével kivételes szakmai tudás és egyúttal az exkluzív Körmös Diploma birtokosa leszel.

  A képzés díja 50.000,- Ft.
  Továbbképzésünkre előjegyeztünk, de a jelentkezésedet csak 13.000 Ft regisztrációs díj beérkezésével tudjuk elfogadni és a helyedet fenntartani a Számodra, mivel a létszám korlátozott. Regisztrációs díjad természetesen a képzés díjába beszámítjuk.

A regisztrációs díjat átutalással vagy személyesen tudod eljuttatni hozzánk. 

Személyesen Crystal Nails szaküzleteinkben:

Kaposvár Zárda utca 3. crystalnails@deja-vu.hu 20/204-9579
Székesfehérvár Távírda utca 13. crystalnails1@deja-vu.hu 20/276-9693
Nagykanizsa Király utca 20. crystalnails2@deja-vu.hu 20/299-1244
Pécs Bajcsy-Zsilinszky utca 9. crystalnails3@deja-vu.hu 20/243-6500
Kecskemét Petőfi Sándor utca 1. crystalnails4@deja-vu.hu 20/222-5005

 

Amennyiben utalni szeretnél kérlek jelezd továbbképzés szervezőnknek (Végh Virág – 20/388- 3000, oktatas@deja-vu.hu) és küldd el számlázási adataidat! Virág felveszi Veled a kapcsolatot és továbbítja Neked az utalás menetét. Az utalásról számlát állítunk ki, amit Fekete Zsuzsi oktató postáz a Számodra. Kérem, hogy a befizetésről szóló bizonylatot hozd magaddal a képzésre! 

A fennmaradó képzési díjat (37.000.- Ft) személyesen a képzés napján, az üzletben tudod befizetni. Erről a számlát Fekete Zsuzsi oktatótól kapod.

Adminisztráció céljából képzés első napján fél órával a meghirdetett időpont előtt, 9:30-ra érkezz a szaküzletbe. Az első nap 10:00-tól 17:00-ig, a többi napon 9:00-tól 16:00-ig tart az oktatás. 

További információkat, pl. hogy, mit kell pontosan magaddal hozni a képzésre, ...stb., a képzés előtti időszakban egy újabb e-mailben küldjük el. Üzletünk teljes árukészlettel felkészülve vár, hiányzó anyagjaidat, eszközeidet itt beszerezheted.

Modell nem szükséges a képzésre, az építés esetében saját körmön dolgozunk, ezért kérlek, natúr körmökkel érkezz azon a kezeden, amelyiken dolgozni szeretnél! 

Köszönjük a  jelentkezésedet!

Crystal Nails Deja-Vu Dream Kft.

 

Jelentkezésem/érdeklődésem elküldésével kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Aqua Carpatica Kft. által szervezett továbbképzésen való részvételemhez az Aqua Carpatica  Kft. (7400, Kaposvár, Lonkahegy 15., e-mail: info@aquacarpaticawater.hu), mint Képző a továbbképzés lebonyolításához szükséges személyes adataimat nyilvántartsa és kezelje, a tanfolyam dokumentumaihoz felhasználja, azokat harmadik személynek nem adja át, a 2016/679 EU rendeletben (GDPR) foglaltak szerint.

"Fent feltüntetett képzés nem a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről hatálya alá tartozó képzés."

 • Elérhetőségeink

 • Deja-Vu Dream Kft.
 • 7400 Kaposvár, Lonkahegy 15.
 • info@deja-vu.hu
 • +3620/2049579
 • facebook
 • Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000849/2014